Άμεση παρέμβαση για τον 22χρονο, μετά το σάλο!

Newsroom
Newsroom

Ο όγκος που βρέθηκε στον νεαρό δεν είναι κακοήθης...

Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που περιμένει κανείς γρήγορα αντανακλαστικά από την Πολιτεία, άμεσες παρεμβάσεις και γρήγορες κινήσεις...

Όταν πρόκειται για μία ανθρώπινη ζωή και δη για έναν νέο άνθρωπο...

Χωρίς καμία αμφιβολία, η περίπτωση του 22χρονου από την Αλβανία που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας αλλά χωρίς ... ΑΜΚΑ, έγινε "μπαλάκι" μεταξύ νοσοκομείων και γιατρών στο Ηράκλειο, είναι μία από αυτές.

Τελικά, όμως, μετά την ανάδειξη του θέματος από το Cretalive, υπήρξε κινητοποίηση και μάλιστα άμεση.

Η Υποδιοικήτρια του Βενιζελείου, κ. Ελ. Κωστάκη συνομίλησε με την οικογένεια του παιδιού που βρίσκεται στο Βενιζέλειο τις  τελευταίες ώρες και περιμένει τα νεότερα.

Τελικά ο 22χρονος που υποβλήθηκε σε εξέταση και διαπιστώθηκε ότι έχει έναν όγκο που παρουσιάστηκε ως "τεράτωμα στη σπονδυλική στήλη", δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο καθώς ο όγκος δεν είναι κακοήθης!

Ευτυχώς για τον νεαρό, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου που πλέον έχει μέγεθος ...καρπουζιού βάρους 6 κιλών χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί εάν αυτό θα γίνει σε κάποια δομή της Κρήτης ή εκτός νησιού.

Το σημαντικό είναι ότι ο 22χρονος θα γίνει καλά και θα μπει ένα τέλος σε αυτή την απίστευτη ταλαιπωρία!

Επίσης, στα σημαντικά της υπόθεσης και το γεγονός ότι ένα νοσοκομείο όπως το Βενιζέλειο που διαρκώς υποβαθμίζεται, έδειξε γρήγορα και άμεσα αντανακλαστικά...

 

Διαβάστε επίσης:

Στέλνουν στο θάνατο 22χρονο, επειδή δεν έχει ΑΜΚΑ

Συγκλονίζει η υπόθεση του 22χρονου - Κύμα συμπαράστασης

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ