Αναβολή στη δίκη για τη φωτογραφία των παιδιών που έκαναν την "ανάγκη" τους

Αναβολή στη δίκη για τη φωτογραφία των παιδιών που έκαναν την "ανάγκη" τους

Αναμένεται το πόρισμα για τους φορητούς υπολογιστές που βρέθηκαν στο σπίτι του γνωστού Ηρακλειώτη και κατασχέθηκαν

Αναβλήθηκε για τις 15 Ιουλίου το αυτόφωρο για τον γνωστό Ηρακλειώτη, που κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας (δείτε ΕΔΩ),  επειδή θέλησε να απαθανατίσει με το κινητό του τηλέφωνο ενσταντανέ τριών μικρών παιδιών, ενώ έκαναν την ανάγκη τους σε μία γλάστρα.

Η αναβολή ζητήθηκε, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πόρισμα για τους φορητούς υπολογιστές που κατέσχεσαν οι αρχές στο σπίτι του. Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ο Ηρακλειώτης αφέθηκε ελεύθερος. 
Ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Φραγκίσκος Λαμπρινός δήλωσε: «Η πραγματογνωμοσύνη θα επιβεβαιώσει αυτό που προκύπτει από το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας, ότι δηλαδή ο εντολέας μου δεν έχει την παραμικρή σχέση με την αποδιδόμενη κατηγορία»

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα σε χώρο εκδηλώσεων όπου είχαν συρρεύσει αρκετοί Ηρακλειώτες για μία παράσταση. Ο άνδρας, που φωτογράφισε τα αγόρια έγινε αντιληπτός από τις μητέρες των παιδιών (τα δύο από τα τρία παιδιά είναι αδέρφια), οι οποίες αντέδρασαν άμεσα και ζήτησαν επιτακτικά τον λόγο.

Εκείνος ζήτησε συγνώμη, διέγραψε τη φωτογραφία, η υπόθεση όμως έφθασε μέχρι το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα και η συνέχεια δόθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ