Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών: Εκδήλωση για τη δύναμη των λέξεων

Μια ξεχωριστή εκδήλωση με κεντρικό άξονα τη δύναμη του λόγου και την επίδρασή του στη σκέψη και τη ζωή μας.

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης διοργανώνει ομιλία στο Ηράκλειο με θέμα τη δύναμη των λέξεων.

Η ομιλία με τίτλο: «Οι λέξεις είναι οι αρχιτέκτονες που διαμορφώνουν τη ζωή μας – Από τις λέξεις στη νευροφυσιολογία της σκέψης και τις αποφάσεις» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Απριλίου, στο Ηράκλειο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του καφέ Ηριδανός (2ος όροφος), στις 18:30 το απόγευμα και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Σταύρος Πλουμιστός, βιωματικός σύμβουλος αφύπνισης, αυτογνωσίας και προσωπικής καθοδήγησης, καθώς και συγγραφέας του best seller «Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης

Την εκδήλωση θα προλογίσουν:

  • Η Μαρία Πιτσικάκη, Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης
  • Η Ελένη Τσατσαρωνάκη, Πρόεδρος του Ομίλου «Μάννα Τσατσαρωνάκη»
  • Η Έφη Αντωνοπούλου, Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Α.Π.Θ.

Περιεχόμενο Ομιλίας

Σε μια εποχή όπου η επιστήμη φωτίζει όλο και περισσότερο τις λειτουργίες του ανθρώπινου εγκεφάλου, αναδεικνύεται ο καθοριστικός ρόλος των λέξεων στη διαμόρφωση της σκέψης και της συμπεριφοράς. Οι λέξεις δεν αποτελούν απλώς μέσα επικοινωνίας, αλλά ενεργοποιούν νευρωνικά δίκτυα, επηρεάζουν συναισθήματα και διαμορφώνουν τις αποφάσεις μας.

Ο Σταύρος Πλουμιστός θα παρουσιάσει πώς οι θετικές λέξεις μπορούν να λειτουργήσουν ως «αρχιτεκτονικά σχέδια» της ζωής μας, συμβάλλοντας στην προσωπική ανάπτυξη, ενδυνάμωση και ευημερία.

Παράλληλα, η καθηγήτρια Βιολογίας του Α.Π.Θ., Έφη Αντωνοπούλου, θα αναπτύξει τη νευροφυσιολογική διάσταση της γλώσσας, εξηγώντας πώς η επιστήμη τεκμηριώνει τη βαθιά επίδραση των λέξεων στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να προσφέρει έμπνευση, γνώση και πρακτικά εργαλεία για τη συνειδητή χρήση του λόγου ως μέσο προσωπικής μεταμόρφωσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για πληροφορίες: 6974 157 232

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση