Ανοίγουν ξανά οι αίθουσες του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

Ανοίγουν ξανά οι αίθουσες του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

Με όλους τους ισχύοντες υγειονομικούς περιορισμούς

Ο Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, στο Ηράκλειο, είναι έτοιμος να ανοίξει ξανά τις θύρες του στο κοινό της πόλης και να εντείνει τη συμβολή του στον κοινωνικό συγχρωτισμό, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και κουλτούρας και τις δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης και ανταποδοτικότητας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Αναθερμαίνουμε λοιπόν την επαφή με το κοινό και τους επισκέπτες της πόλης, ανοίγοντας ξανά την διαρκή έκθεση για την ζωή και την δράση του μεγάλου ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, στη φερώνυμη αίθουσα του Κοινωνικού Χώρου (Μονής Αγκαράθου 9) από Δευτέρα έως Σάββατο (10:00 - 14:00) και Κυριακή (12:00 - 14:00). Παράλληλα, θα είναι ανοικτή και η δανειστική μας βιβλιοθήκη, με χρήση Η/Υ και διαδικτύου, για φιλαναγνώστες και όσους θέλουν να συμμετέχουν σε δράσεις π.χ. που προάγουν την αλληλεγγύη, εξερευνώντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες που ο Χώρος διαθέτει για προσφορά.

Σεβόμενοι τους ισχύοντες υγειονομικούς περιορισμούς, ενημερώνουμε ότι ο μέγιστος αριθμός χωρητικότητας στην αίθουσα τίθεται στα επτά (7) άτομα, πάντοτε με χρήση ΜΑΠ. Σε περίπτωση ομαδικής επισκεψης (γκρουπ) πρέπει να γίνει συνεννόηση εκ των προτέρων στην ηλεκτρονική δ/νση αλληλογραφίας: koinwnikos.xwros@gmail.com ή στο 2810244115 (08:00 – 14:40)

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, η είσοδος είναι δωρεάν. Η προαιρετική συνεισφορά σε συσκευασμένα τρόφιμα και είδη παντοπωλείου, για την ενίσχυση της δράσης των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο - Φαγητό με την Αγάπη μας) των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, που στηρίζουν άτομα και οικογένειες σε οικονομική δυσπραγία και αποκλεισμό, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ