Αντιδράσεις για τη συνέχιση λειτουργίας των μισθώσεων Airbnb

Αντιδράσεις για τη συνέχιση λειτουργίας των μισθώσεων Airbnb

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατ. Κρήτης

"Τις κρίσιμες αυτές στιγμές που η κοινωνία συντεταγμένα δίνει έναν αγώνα για την αντιμετώπιση αυτής της ¨αόρατης απειλής¨ είναι αποφασιστικής σημασίας να τηρηθούν απαρέγκλιτα  τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για να υπάρχει η βέλτιστη αποτελεσματικότητα" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατ. Κρήτης "Κνωσσός".

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται:

"        Στο χώρο της φιλοξενίας όπου ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους με Κυβερνητική εντολή,  είναι απαράδεκτο να επιτρέπεται η άσκηση παράλληλης δραστηριότητας και η συνέχιση λειτουργίας κατοικιών βραχυχρόνιας μίσθωσης.

    Η Ομοσπονδία μας καλεί την πολιτεία και κάθε αρμόδιο να παρέμβει έστω και την ύστατη στιγμή για την θέσπιση κανόνων και την άμεση λήψη μέτρων της ασύδοτης λειτουργίας τους.

  Αφήνουμε στη κρίση των συμπολιτών μας όλους αυτούς , που με την αντικοινωνική συμπεριφορά τους στο βωμό του πρόσκαιρου κέρδους βάζουν σε κίνδυνο την υγεία όλων μας και στη κορύφωση της πανδημίας διαθέτουν τα σπίτια  τους σε υποψηφίους πελάτες, εντελώς απροκάλυπτα μέσω διαδικτύου".

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ