Απίστευτο περιστατικό: Έκλεψε τον αντάπτορα για να ακυρώσει την αιμοδοσία!

Απίστευτο περιστατικό: Έκλεψε τον αντάπτορα για να ακυρώσει την αιμοδοσία!

Αναστάτωση στην περιοχή της Επισκοπής - Ο αντάπτορας επεστράφη στο νοσοκομείο

Με το στόμα ανοιχτό η τοπική κοινωνία με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν στην Επισκοπή Ηρακλείου με φόντο την εθελοντική αιμοδοσία που είχε διοργανώσει για το πρωί της Τρίτης στο χωριό ο Δήμος Χερσονήσου για αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.
Όλο το χωριό αναστατώθηκε, καθώς ο αντάπτορας που θα έδινε ρεύμα εκλάπη με σκοπό την ακύρωση της δράσης! Να σημειωθεί ότι ο επίμαχος αντάπτορας επιστράφηκε αργότερα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Το χρονικό του απίστευτου περιστατικού 

Στο χωριό της Επισκοπής δραστηριοποιείται ένα εθελοντικό σωματείο που διοργανώνει αιμοδοσίες και ο επικεφαλής δεν είδε... με καλό μάτι την πρωτοβουλία του Δήμου. Το σωματείο είχε προγραμματίσει εθελοντική αιμοδοσία για τις 11 Ιουλίου και ο επικεφαλής του σωματείου ζήτησε η δράση του δήμου να μην πραγματοποιηθεί. Όταν του εξήγησαν ότι η αιμοδοσία θα μπορούσε να γίνει έστω και μόνο για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου, εκείνος δέχτηκε και μάλιστα νωρίς το πρωί υποδέχτηκε τους ανθρώπους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δ. Χερσονήσου και της Κινητής Μονάδας του Βενιζελείου Νοσοκομείου με πολύ φιλικό τρόπο. 

Ωστόσο, λίγο αργότερα ήταν ο ίδιος άνθρωπος που αφαίρεσε τον αντάπτορα που έδινε ρεύμα στη Μονάδα προκειμένου να ακυρώσει την αιμοδοσία, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί και κινητοποιηθεί η Αστυνομία.
Τελικά επιστρατεύτηκε ένας κάτοικος του χωριού, που κατάφερε να επαναφέρει το ρεύμα για να συνεχιστεί η διαδικασία!
 

 

 

 

Δείτε επίσης:

Δίνουν αίμα, δίνουν ζωή
 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ