Από το Ηράκλειο ... στην πανελλήνια συνδιάσκεψη γυναικών αστυνομικών
Η συνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην αίθουσα "Παύλος Μπακογιάννης" στις 10 Απριλίου 2019
H Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου συμμετείχε στην 4η Ευρεία Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Γυναικών Αστυνομικών με θέμα: " Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ "
Η συνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην αίθουσα "Παύλος Μπακογιάννης" στις 10 Απριλίου 2019.
Η Γραμματεία εκπροσωπήθηκε από την Γραμματέα Μαρία Μαραγκάκη την αναπλ.Γραμματέα Άννα Κρασανάκη και την υπεύθυνη δημόσιων σχέσεων Ευστρατία Κουλαρά.
Έγιναν αναφορές για την ΕΞΙΣΩΣΗ- ΙΣΟΤΗΤΑ με τους εργαζόμενους στο ευρύτερο Δημόσιο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα εφαρμογής νόμων και διευκολύνσεις που αφορούν τη γυναίκα - μάνα - αστυνομικό.
- Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στα δικαστήρια ο 59χρονος που κατηγορείται για κακοποίηση στον ανιψιό του
- 100.000 ευρώ για ασφαλτόστρωση τις Στέρνες
- Μαζεύουν υπογραφές για τη λαϊκή