Αποκαταστάθηκε η επικίνδυνη λακκούβα

Αποκαταστάθηκε η επικίνδυνη λακκούβα

Άμεση παρέμβαση για τη τεράστια τρύπα που είχε "καλυφθεί" με κάδο ανακύκλωσης

Άμεση ήταν η παρέμβαση για τη λακκούβα που δημιουργήθηκε ξαφνικά το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Φιλελλήνων στο Ηράκλειο και "καλύφθηκε" πρόχειρα με κώνους αλλά και κάδο ανακύκλωσης για την αποφυγή ατυχήματος στο σημείο.

1

Όπως ενημερώνει  ο Σύλλογος "Ανθρώπινη Ασπίδα" , άμεσα στο σημείο έσπευσαν μέλη του που επιλήφθηκαν του προβλήματος  και με την βοήθεια συνεργατών οικοδόμων, έκλεισαν την λακκούβα.

τρυπα

Η ανακοίνωση του Συλλόγου "Ανθρώπινη Ασπίδα"

Άμεση παρέμβαση των μελών της Ανθρώπινης Ασπίδας πραγματοποιήθηκε ύστερα από έκκληση πολιτών, για το κενό που δημιουργήθηκε ξαφνικά το μεσημέρι του Σαββάτου ,επί της οδού Φιλελλήνων βάθους 1,5 μέτρου και πλάτους 50 εκατοστών, το οποίο αποκλείστηκε σχεδόν αμέσως από την αστυνομία με κώνους και με την χρήση κάδου απορριμμάτων, ωστόσο ...

 Ύστερα από μαρτυρία των πολιτών ότι εκλάπη ο ένας από τους δύο κώνους που είχε τοποθετήσει η αρμόδια υπηρεσία και φοβούμενοι ότι θα  έχουν την ίδια τύχη και οι άλλοι δύο κώνοι, με ότι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια των διερχομένων οχημάτων την νύχτα, κάλεσαν σε βοήθεια τον Σύλλογο Προστασίας  Ανθρώπινης Ζωής -Ανθρώπινη Ασπίδα.

Μέλη της Ανθρώπινης Ασπίδας μετέβησαν στο σημείο και με την βοήθεια συνεργατών οικοδόμων, βρέθηκαν από οικοδομές της γύρω περιοχής μπάζα (14 σακούλες) τα οποία μεταφέρθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν για το κλείσιμο της τρύπας .Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής στο ίδιο ακριβώς σημείο έχουν υπάρξει και άλλες καθιζήσεις τέτοιου μεγέθους, με προφανές αίτιο όπως υποστηρίζουν διαρροή νερού από τα φρεάτια ή τις σωληνώσεις του δήμου, κάτι το οποίο δεν έχει επιμεληθεί ως σήμερα.

Στο σημείο τοποθετήθηκαν εκ νέου οι κώνοι των υπηρεσιών, ωστόσο η Ανθρώπινη Ασπίδα καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν το σημείο για λόγους ασφαλείας με δεδομένο ότι κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μίας νέας καθίζησης.

     

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ