Απολογισμός ενός έτους δράσης από το Μενέλαο Μποκέα

Απολογισμός ενός έτους δράσης από το Μενέλαο Μποκέα

"Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ταπεινά, αλλά αποτελεσματικά" είπε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου στο πλαίσιο του απολογισμού του, σε ειδική συνεδρίαση, σήμερα

Ένα χρόνο στο δημαρχιακό θώκο του δήμου Μαλεβιζίου "έκλεισε" ο Μενέλαος Μποκέας, ο οποίος προχώρησε σε απολογισμό των δράσεων του χρόνου που πέρασε, στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Μαλεβιζίου.

Δείτε ΕΔΩ τον απολογισμό αναλυτικά

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας έκανε λόγο για "ένα χρόνο σκληρής δουλειάς, γεμάτο μικρές και μεγάλες συγκινήσεις, χαρές, εντάσεις, δημιουργία, προσπάθεια. Με ενθουσιασμό, με λάθη, αλλά και με σημαντικά έργα και παρεμβάσεις, σε αυτό το ασταθές περιβάλλον. Με σταθερούς στόχους και κοινό όραμα"

Αναφέρθηκε στα καίρια ζητήματα στα οποίο το Μαλεβίζι στάθηκε ως ισότιμος συνομιλητής στο τραπέζι των εξελίξεων αλλά και το ποσό-ρεκόρ ως ανταποδοτικά οφέλη από την προσαιγιάλωση του Μεγάλου Καλωδίου στην Κορακιά. (35.000.000€ για βελτιωτικές αλλαγές του έργου και 11.000.000€ για έργα με αναπτυξιακό χαρακτήρα στο Δήμο μας).

Ο Μ.Μποκέας αναφέρθηκε και στην Κοινωνική Πολιτική: "Μετατρέψαμε το Δήμο σε κοινωνική ασπίδα προστασίας, ξεπερνώντας τις δυνάμεις μας. Παρά τις δυσκολίες, καταφέραμε να προχωρήσουμε ακόμη πιο γρήγορα στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Μαλεβιζίου. Στόχος μας η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, χωρίς ταλαιπωρία και γραφειοκρατία".

"Δουλέψαμε σκληρά, εξασφαλίζοντας σπουδαίες χρηματοδοτήσεις για σημαντικά έργα. Αποδείξαμε ότι το Μαλεβίζι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο" - είπε και αναφερόμενος στο "αύριο", είπε: "Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ταπεινά, αλλά αποτελεσματικά. Δεν είναι μόνο οι δράσεις, οι παρεμβάσεις και τα έργα που ξεκίνησαν ή ξεκινούν.  Είναι αυτά που έχουμε μπροστά μας για το Μαλεβίζι που χτίζουμε όλοι μαζί. Για το Μαλεβίζι που χαράσσει το μέλλον, σταθερά, βήμα – βήμα".

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ