Αρπαγή 7χρονου: "Είχα καλές προθέσεις" ισχυρίστηκε η 47χρονη

Αρπαγή 7χρονου: "Είχα καλές προθέσεις" ισχυρίστηκε η 47χρονη
Newsroom
Newsroom

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, στην αρμόδια ανακριτική Αρχή Ρεθύμνου, ζήτησε και έλαβε η 47χρονη αλλοδαπή που σύμφωνα με την δικογραφία είναι εργαζόμενη ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο, η οποία συνελήφθη την Κυριακή για αρπαγή 7χρονου.

Προανακριτικά η γυναίκα από την Λευκορωσία φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε καλές προθέσεις απέναντι στο παιδί και ήθελε απλώς όπως ισχυρίστηκε να το περιποιηθεί και να το φροντίσει.

Όπως έγραψε το Cretalive, η γυναίκα φέρεται να εντόπισε το παιδί να παίζει ανέμελα στον περιβάλλοντα χώρο και με δέλεαρ αναψυκτικό κρητικής εταιρείας, κατάφερε να το οδηγήσει στο δωμάτιο της και να το κρατήσει εκεί για μία ώρα, ίσως και περισσότερο.
Το παιδάκι κατάφερε να «δραπετεύσει» και να επιστρέψει στους Έλληνες γονείς του όταν έμεινε μόνο του στο δωμάτιο καθώς η 47χρονη έπρεπε αναγκαστικά να γυρίσει στο πόστο της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την πλευρά της υπεράσπισης της, οι γονείς του παιδιού φέρονται να δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη της 47χρονης. 
Επίσης αναφέρεται ότι η γυναίκα δεν εργαζόταν στο ξενοδοχείο αλλά φιλοξενούνταν από φίλη της που εργάζεται εκεί. 
Να σημειωθεί πάντως πως, με βάση την δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ρεθύμνου, η 47χρονη εμφανίζεται ως εργαζόμενη και για τον λόγο αυτό ελήφθησαν καταθέσεις από άλλους υπαλλήλους αλλά και τον Διευθυντή.  

Δείτε επίσης

 

Εργαζόμενη ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο συνελήφθη για αρπαγή 7χρονου

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ