ΚΡΗΤΗ

Αύριο η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο για την Αυτοδιοίκηση

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ατλαντίς

ΠΑΣΟΚ: Στρατηγικός στόχος η πολιτική αλλαγή - αντίπαλο δέος η ΝΔ!
Photo Credits: @intime

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου Ηρακλείου, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, συνδιοργανώνουν τη θεματική – πολιτική εκδήλωση που αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον Νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα διαχρονικά ζητήματα, όπως αυτά της υποστελέχωσης των υπηρεσιών, των πόρων αλλά και των αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ πρώτου και δευτέρου βαθμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ.

Ομιλητές θα είναι ο Κωσταντίνος Τριαντάφυλλος, Γραμματέας του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ και ο Παναγιώτης Δουδωνής, Βουλευτής επικρατείας του κόμματος.

Παρεμβάσεις θα γίνουν από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης, τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, τους Βουλευτές και από αιρετούς εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση