Αυτά τα Χριστούγεννα η «Ηλιαχτίδα» και το Stinporta.gr ενώνουν δυνάμεις για το παιδί

Αυτά τα Χριστούγεννα η «Ηλιαχτίδα» και το Stinporta.gr ενώνουν δυνάμεις για το παιδί

Με κάθε παραγγελία από το www.stinporta.gr βοηθάς το έργο του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία

Αυτά τα Χριστούγεννα, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία και το Stinporta.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους για το παιδί!

Για όλο τον Δεκέμβριο και έως τις 7 Ιανουαρίου, με κάθε παραγγελία που πραγματοποιείς από το www.stinporta.gr βοηθάς κι εσύ το έργο της Ηλιαχτίδας.

Τι είναι η "Ηλιαχτίδα"

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Η Ηλιαχτίδα» ιδρύθηκε το 1992 στο Ηράκλειο από ευαισθητοποιημένους πολίτες (αρ. καταχώρησης στο πρωτοδικείο Ηρακλείου 188/1992) και έχει πιστοποιηθεί ως πιστοποιημένος φορέας παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τι είναι το "www.stinporta.gr"

Πρόκειται για μια εύχρηστη πλατφόρμα η οποία σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις την παραγγελία σου εύκολα και γρήγορα από καταστήματα τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, στηρίζοντας την τοπική οικονομία. Καταστήματα όπως οπωροπωλεία, κρεοπωλεία, υπηρεσία παράδοσης νερού, παντοπωλεία, κάβες, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.α. βρίσκονται με ένα κλικ κυριολεκτικά στην πόρτα σου!

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις αυτά τα Χριστούγεννα, να στολιστούν με παιδικά χαμόγελα απλά κάνοντας την παραγγελία σου εδώ: www.stinporta.gr.

stinporta Ηλιαχτίδα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ