Αυτοψία Καλογερή σε οδικά έργα

Newsroom
Newsroom

Σε επαρχιακούς οδικούς άξονες

Επίσκεψη σε επαρχιακούς οδικούς άξονες που εκτελούνται έργα από την Περιφέρεια Κρήτης, πραγματοποίησε την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, συνοδευόμενος από τον Πρ/νο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Χανίων κ. Γιώργο Μπουντουράκη.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τα έργα οδοποιίας που αφορούν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες του 2019  κατά μήκος του άξονα της επαρχιακής οδού Ταυρωνίτης – Κάντανος Παλαιόχωρα, καθώς και της επαρχιακής οδού  Κάντανος – Τεμένια με κατάληξη στα νέα έργα στις περιοχές Αχλαδιάκες και Αζογυρές. 

Διαπιστώθηκε η πρόοδος των εργασιών, οι οποίες είναι σε εξέλιξη και κάποιες από τις οποίες βρίσκονται ήδη σε στάδιο ολοκλήρωσης. 

Ο κ. Καλογερής ζήτησε την υπομονή των κατοίκων των περιοχών στις οποίες πραγματοποιούνται έργα για την ταλαιπωρία που υφίστανται και υποσχέθηκε ότι η υπηρεσία σε συνεννόηση με τον ανάδοχο θα προσπαθήσει να διευκολύνει την καθημερινότητά τους χωρίς να καθυστερήσουν οι εργασίες. 

Οδικά έργα Χανιά


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ