Β. Κεγκέρογλου: "Αρνητική η εξέλιξη μη συμμετοχής του Δ.Μινώα Πεδιάδας στο ΔΣ του αεροδρομίου"

Β. Κεγκέρογλου: "Αρνητική η εξέλιξη μη συμμετοχής του Δ.Μινώα Πεδιάδας στο ΔΣ του αεροδρομίου"

Δήλωση του βουλευτή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής

Μετά την διαμαρτυρία του Δημάρχου ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ, την οποία κατέθεσε αναφορά προς την Κυβέρνηση ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου, έκανε την παρακάτω δήλωση, σχετικά με τον αποκλεισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την συμμετοχή στη Διοίκηση της Εταιρείας του νέου αεροδρομίου Καστελίου.

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι είχαμε απόλυτο δίκιο, όταν ζητούσαμε να θεσμοθετηθεί η συμμετοχή του εκάστοτε Δημάρχου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο στο Καστέλι.

Στην πρόταση μας για θεσμική συμμετοχή του εκάστοτε Δημάρχου, οι παράγοντες των Αθηνών αντέτειναν ότι θα εξασφαλιστεί η συμμετοχή του από την πλευρά του Δημοσίου και ορισμένοι τοπικοί παράγοντες, υπερακόντιζαν αφού υποστήριζαν ότι εκτός από τη δέσμευση της Κυβέρνησης, είχαν και την δέσμευση της εταιρείας.

Η αρνητική αυτή εξέλιξη, πρέπει να γίνει μάθημα για το σήμερα και να οδηγήσει στην διεκδίκηση λύσεων, στα πολλαπλά και σύνθετα προβλήματα που προκύπτουν από την κατασκευή του Αεροδρομίου και δεν είχαν προβλεφθεί».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ