Βαθιά η θλίψη από τον πρόωρο χαμό της Μαρίας Κουγιουμουτζάκη

Newsroom
Newsroom

Την Τρίτη το τελευταίο αντίο - Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει ο πρόωρος θάνατος της Μαρίας Κουγιουμουτζάκη, που έφυγε πρόωρα, σε ηλικία 50 χρόνων, από τη ζωή, μετά από σκληρή αλλά άνιση μάχη με το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος και τους συναδέλφους της στο περιφερειακό τμήμα Κρήτης του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση του περιφερειακού τμήματος επισημαίνονται τα εξής:

"Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, για τον πρόωρο χαμό της συναδέλφου Μαρίας Κουγιουμουτζάκη.
Η Μαρία υπήρξε εξαιρετική συνάδελφος, με πολύπλευρη επιστημονική και επαγγελματική δραστηριότητα. Εργάστηκε στον ΚΕΘΕΑ για χρόνια και αργότερα άνοιξε το δικό της χώρο ατομικής, ομαδικής και οικογενειακής  συμβουλευτικής. Υπήρξε συστημική θεραπεύτρια και ψυχοδραματίστρια.
Η Μαρία έδωσε και είχε να δώσει πολλά ακόμη στον κλάδο.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στο σύζυγό, τα παιδιά και όλη της την οικογένεια.
Η κηδεία της Μαρίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/6 στο Ι.Ν. του Αϊ Γιάννη του Χωστού στις 15:00 και θα ταφεί στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου".

Η σορός θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 13:00 για το τελευταίο αντίο.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ