Βατσινά – Παρασύρης: Στη Βουλή η αγωνιώδης αναζήτηση της ΑΕΚατσαμπά για στέγη!

Newsroom
Newsroom

Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων από τους βουλευτές Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ

Μια "πληγή" για τον Αθλητισμό του Ηρακλείου, που δεν είναι άλλη από την έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων, φέρνουν στην Βουλή με κοινή τους παρέμβαση οι βουλευτές Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά και Φραγκίσκος Παρασύρης.

Οι δύο βουλευτές απευθύνουν ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει την για αναγκαία ενίσχυση της ιστορικής ομάδας ΑΕΚατσαμπά του Ηρακλείου, εξετάζοντας το ενδεχόμενο διάθεσης έκτασης εντός των εγκαταστάσεων Karteros Beach Sports Center προκειμένου να κατασκευαστεί νέο γήπεδο για την ομάδα ποδοσφαίρου.

Παράλληλα οι δύο βουλευτές ζητούν να κατατεθούν πάσης φύσεως έγγραφα, όπως μελέτες, αδειοδοτήσεις και εγκρίσεις κονδυλίων που σχετίζονται με το Karteros Beach Sport Center, προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν πρόβλεψη κατασκευής τέτοιας αθλητικής εγκατάστασης, άλλως να εξετασθεί η τυχόν δυνατότητα τέτοιας κατασκευής.

Η Ελένη Βατσινά και ο Φραγκίσκος Παρασύρης, έχοντας ενημερωθεί από εκπροσώπους της Διοίκησης της ομάδας προχώρησαν στην κοινοβουλευτική παρέμβαση διεκδικώντας την ουσιαστική στήριξη της ομάδας. Στην ερώτησή τους, μάλιστα, οι δύο βουλευτές του Ηρακλείου "ξεδιπλώνουν" την ιστορία της ομάδας αλλά και την αξιοσημείωτη πορεία της στα τοπικά αθλητικά δρώμενα, τονίζουν δε το ότι η ομάδα έχει περάσει από "40 κύματα" μετά από διαδοχικές πλημμύρες λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων που ανάγκασαν την ομάδα να αναζητά στέγη σε γήπεδα άλλων ομάδων, γεγονός που επηρέασε και την αγωνιστική πορεία.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ