Βλατάκης στο Livetalks: "Η τουριστική σεζόν στην Κρήτη θα είναι καλύτερη από πέρυσι"

Βλατάκης στο Livetalks: "Η τουριστική σεζόν στην Κρήτη θα είναι καλύτερη από πέρυσι"

"Αν περιμένουμε τον εμβολιασμό για να κινηθούμε η καταστροφή στον τουρισμό θα είναι ολοκληρωτική", είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων

"Έχουμε πόλεμο και όταν υπάρχει πόλεμος δεν κάνουμε τουρισμό" τόνισε μιλώντας στο  Livetalks ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Μιχάλης Βλατάκης.

Αναφερόμενος στις κρατήσεις σημείωσε χαρακτηριστικά πως "δεν κινείται φύλλο" πρoσθέτοντας ότι αυτό είναι "λογικό όταν στις χώρες από τις οποίες αντλούμε τους πελάτες μας υπάρχουν ισχυρά lockdown". 

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου εκτίμησε ότι τουριστική σεζόν στην Κρήτη και θα ανοίξει και θα είναι καλύτερη και πιο μεγάλη από πέρυσι" εκτιμώντας ότι "αυτό που ζούμε σήμερα είναι μια χειμερία νάρκη και ακόμα και αυτές κάποτε περνάνε". 

Τόνισε πάντως ότι "το εμβόλιο δεν είναι πάνακεια" και υπό αυτή την έννοια κάλεσε άπαντες να προετοιμαστούν κατάλληλα για το άνοιγμα της σεζόν γιατί όπως είπε "αν περιμένουμε τον εμβολιασμό για να κινηθούμε η καταστροφή στον τουρισμό θα είναι ολοκληρωτική". 

Κάλεσε συγκεκριμένα την κυβέρνηση να κοινοποιήσει εγκαίρως πώς θα ανοίξει τον τουρισμό, όπως έκανε η Κύπρος. "Να ανοίξουμε τα χαρτιά μας νωρίς γιατί πρέπει όλοι να γνωρίζουμε πως θα κινηθούμε" είπε.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Μιχάκη Βλατάκη στο Livetalks:

 

 

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ