ΚΡΗΤΗ

ΒΟΑΚ: Ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος την Τρίτη

Λόγω εργασιών ανατίναξης

κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Photo Credits: @Pixabay

Ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαρτίου 2026, στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, στο πλαίσιο των εργασιών για την κατασκευή του έργου μετατροπής του ΒΟΑΚ σε αυτοκινητόδρομο.

Η διακοπή θα γίνει στο χρονικό διάστημα από τις 10:00 έως τις 15:00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη ανατίναξη με ασφάλεια για τους χρήστες του δρόμου.

Σε ανακοίνωση της η ανάδοχος εταιρεία αναφέρει:

 

"Στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ», Αναδόχου ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.  θα θέλαμε να ενημερώσουμε το  ότι την Τρίτη 10 Μαρτίου 2026 κατά το διάστημα 10.00-15.00 θα πραγματοποιηθεί μία ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας στο Τμήμα Νεάπολη-Αγ. Νικολάου,   6 χλμ. πριν τον κόμβο Αγ. Νικολάου (στην περιοχή της κυκλοφοριακής ρύθμισης) στις Χιλιομετρικές Θέσεις 187+000 ~ 189+500  επί της Ν.Ε.Ο. Χανίων-Σητείας (Β.Ο.Α.Κ) για την διενέργεια ανατίναξης με ασφάλεια για τους χρήστες της οδού. Μετά την ολιγόλεπτη διακοπή η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά."

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση