Βρέθηκαν στο Αρκαλοχώρι για το "λαβωμένο" Αστυνομικό Τμήμα

Βρέθηκαν στο Αρκαλοχώρι για το "λαβωμένο" Αστυνομικό Τμήμα

Ενημερώθηκαν για την κατάσταση των οικίσκων που έστειλε το Αρχηγείο αλλά και τις εξελίξεις σχετικά με το κτίριο το οποίο υπέστη ζημιές κατά τον σεισμό.

Στο Αστυνομικό τμήμα Μίνωα Πεδιάδας βρέθηκε σήμερα το πρωί, μαζί με κλιμάκιο της Ένωσης ο πρωί ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, Γιώργος Πικράκης.

Κατά την παρουσία τους στο σημείο, ενημερώθηκαν  για την κατάσταση των οικίσκων που έστειλε το Αρχηγείο  αλλά και τις εξελίξεις σχετικά με το κτίριο το οποίο υπέστη ζημιές κατά τον σεισμό.

Σε ανάρτηση του στο Facebook ο κ. Πικράκης αναφέρει σχετικά πως "στη δεύτερη επιθεώρηση, κρίθηκε κατάλληλο αν δεν επισκευαστεί  100% δεν θα επιτρέψουμε να το χρησιμοποιήσουν οι συνάδελφοί μας αφού έχει εμφανείς ζημιές" τονίζοντας πως σε αυτή την περίπτωση θα πραγματοποιήσουν παρέμβαση στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

"Οι συνάδελφοί μας σεισμοπαθείς ενημερώθηκαν ότι τα αιτήματά τους έχουν δρομολογηθεί από την ΠΟΑΣΥ και άμεσα θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα. Για οτιδήποτε άλλο προκύψει παραμένουμε στην διάθεση τους και δίπλα τους οποιαδήποτε ώρα" καταλήγει στην ανάρτηση του ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

 

Φωτογραφία @Γιώργος Πικράκης

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ