Ήρθε για διακοπές και δίνει μάχη για τη ζωή της

Ήρθε για διακοπές και δίνει μάχη για τη ζωή της

Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των γιατρών για την 25χρονη από τη Βρετανία

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης μια 25χρονη κοπέλα από τη Βρετανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε μπαρ των Μαλίων και κατέρρευσε με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσει ασθενοφόρο και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.Η νεαρή γυναίκα υπέστη ανακοπή. 

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου, για περίπου μισή ώρα οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, κάτι που επετεύχθη, ωστόσο οι γιατροί φοβούνται το ενδεχόμενο το κορίτσι να έχει υποστεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες. Την ίδια ώρα διενεργούνται τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν η 25χρονη είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ ή αν έχει κάποιο άλλο υποκείμενο νόσημα. 

Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν στο Cretalive, ότι αναζητήθηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και ότι η κοπέλα δεν φαίνεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ . Μάλιστα, τονίζουν ότι σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων της το τελευταίο διάστημα έκανε αυστηρή δίαιτα που είναι πιθανό να συνετέλεσε στην κατάρρευσή της. 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ