Βρήκαν στο αυτοκίνητό του το tazer και συνελήφθη
Η ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ
Χειροπέδες πέρασαν το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χανίων σε έναν 47χρονο άνδρα με καταγωγή από τη Ρουμανία, για παραβάσεις περί όπλων.
Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του άνδρα εντόπισαν έναν ηλεκτρονικός εκκενωτής ρεύματος (tazer) σε θήκη.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.
Η ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη σήμερα (27.01.2025) το μεσημέρι στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα σήμερα (27.01.2025) το μεσημέρι αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα ιδιοκτησίας αλλοδαπού όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός εκκενωτής ρεύματος (tazer) σε θήκη.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά
- Ζερβάκης: "Διαρκής η προσπάθεια μας για ένα ΒΟΑΚ από το Καστέλι έως την Σητεία"
- Αποσύρθηκε το θέμα για το Τοπικό Σχέδιο Δράσης για τον νέο καταυλισμό Ρομά από το Δημοτικό Συμβούλιο - Ο λόγος
- Πολυτεχνείο Κρήτης: Η σειρά EURECA-PRO Podcast επιστρέφει με νέο επεισόδιο
