Το Burger - μουσακάς χάρισε την πρόκριση στην Ελλάδα!

Η Ελλάδα κέρδισε την Αγγλία με διαφορά 20%!

 

Μπορεί στα ματς του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να μην απολαύσαμε την Ελλάδα, όμως χθες παίχτηκε ένας διαφορετικός αγώνας…ένας αγώνας γεύσης. Στα πλαίσια του ενός πρωτότυπου αγώνα Barbecue που διεξάγεται με συμμετοχές από  12  χώρες από όλη την Ευρώπη και παίζεται εξολοκλήρου στο Instagram με διοργανωτή μεγάλη εταιρεία ειδών Barbecue.

Tην Ελληνική συμμετοχή εκπροσώπησε η chef Μυρσίνη Λαμπράκη @mirsinilampraki @meat_and_grill_stories  και σκόραρε ενάντια στην Αγγλία, με το  πρωτότυπο πιάτο της burger Μουσακάς και τον Gary Bratherton που παρουσίασε την δική του πρόταση σε  Beef Wellington.

O αγώνας προβλήθηκε χθες στις 5μμ, στο Instagram στο επίσημο Ευρωπαϊκό κανάλι @traegergrillseurope όπου οι συμμετέχοντες παρουσίασαν το δικό τους πιάτο και προέτρεψαν τους χρήστες, και όλους τους fans του ποδοσφαίρου, να το τολμήσουν αφού μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 45 λεπτά, όσο διαρκεί δηλαδή το πρώτο μέρος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ώστε να το απολαύσουν στο ημίχρονο. 

Η δημοσκόπηση, για τις 2 χώρες άνοιξε αμέσως μετά σε story poll στο @traegergrillseurope για να ολοκληρωθεί την επομένη 23/6 στις 9μμ., όπου ανακοινώθηκε ο νίκη της Ελλάδας. Η Ελλάδα ξεκίνησε δυνατά τις πρώτες ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Αγγλία ζητώντας την βοήθεια της Ουαλία και όχι μόνο, δημιουργώντας μια αισθητή πτώση στα ποσοστά της Ελλάδας. Αυτό όμως δεν διήρκησε πολύ αφού η Ελλάδα λίγο αργότερα βγήκε μπροστά και σταθεροποιήθηκε στην κορυφή ως το τέλος της ψηφοφορίας  καταφέρνοντας να κερδίσει με διαφορά 20% ενάντια στην Αγγλία.   

 

Με την εντυπωσιακή της πρόκριση η Μυρσίνη Λαμπράκη δίνει την σκυτάλη στον Αλέξανδρο Πράντζο @homo.carnivorous από τα Τρίκαλα, που θα διαγωνιστεί στις 6/7 με την ομάδα της χώρας που θα προκριθεί από τον αγώνα Ουαλίας -Σουηδίας.

Ο Αλέξανδρος Πράντζος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση προτείνοντας το δικό του νόστιμο πιάτο που δεν αναγκάζει κανέναν να κρατήσει μαχαιροπίρουνο ή να κάτσει στο τραπέζι κατά το ημίχρονο.   Παρουσιάζει την δική του εκδοχή σε πιτόγυρο με ψιλοκομμένη χοιρινή πανσέτα σερβιρισμένο σε πίτα και προσθήκη από βελούδινη σως γιαουρτιού με καπνισμένο σκόρδο, μυρωδικά και τσιπς πατάτας, όλα μαγειρεμένα  στην ψησταριά.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται στις 11/7 όπου η νικητήρια ομάδα χώρας θα πετάξει για την Κοπεγχάγη για να γιορτάσει την νίκη της και να ζήσει μια μοναδική εμπειρία Barbecue αλλά και να καυχηθεί  με βεβαιότητα πως ανήκει στους καλύτερους Barbecues της Ευρώπης

 

 

 

 

Δείτε επίσης:

Euro... μαγειρικής με "άρωμα" Κρήτης!

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ