Δεν ξεχνούν τον Γιάννη Βασιλάκη

Δεν ξεχνούν τον Γιάννη Βασιλάκη

Σαράντα ημέρες πέρασαν από τη στιγμή που άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης Βασιλάκης. Το μνημόσυνό του θα τελεστεί αύριο στις 8.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στη Γαρίπα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Με αφορμή το 40ήμερο μνημόσυνο του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού Γιάννη Βασιλάκη, η οικογένειά του εξέδωσε ευχαριστήριο. Αναλυτικά αναφέρει:

«Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του αγαπημένου μας Γιάννη Βασιλάκη, νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φίλους, τους συγγενείς και όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν, ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο, στο βαρύτατο πένθος μας για τον χαμό του αγαπητού μας συζύγου και πατέρα.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να αναφερθούμε στην οικογένεια της Ελένης Βατσινά, η οποία δεν στηρίχθηκε μόνο στην πολιτική τους συνεργασία αλλά με τις πράξεις τους τίμησαν και συνεχίζουν να τιμούν την μνήμη του. Δεν μπορουμε να παραλείψουμε να μην ευχαριστήσουμε τη Χειρουργική και Ογκολογική κλινική του Βενιζελείου, για την υψηλού επιπέδου φροντίδα και μέριμνα που του προσέφεραν καθ’όλη τη διάρκεια της άνισης μάχης του με την επάρατη νόσο.

Οι πράξεις σας, τα λογια σας και η αγάπη όλων σας επιβεβαιώνουν το ακέραιο του χαρακτήρα του ,την αγάπη του για την οικογένεια και τους συνανθρώπους του αλλά και το πάθος του για μια ζωη γεμάτη αξίες και αρχές. Ο αγαπημένος μας, που δεν είναι πια κοντά μας, μας δίδαξε ανάμεσα σε αναρίθμητα, το πάθος και το πείσμα για τη ζωή, τη δράση για το κοινό καλό και την εργατικότητά, τα οποία θα εφαρμόζουμε στην καθημερινή μας ζωή με σκοπό να τον νοιώθουμε κόντά μας… Ετσι τον θυμόμαστε και θα τον θυμόμαστε όλοι.

Αγαπημένε μας ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ…

Η σύζυγος Βέρα Παπάζογλου και τα παιδιά: Κωνσταντίνος Βασιλάκης, Αθηνά- Ειρήνη Βασιλάκη και Ιωάννης -David Μαργαρίτης».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ