Διαδικτυακά η ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Διαδικτυακά η ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν από τον αερολιμενάρχη στοιχεία για την σεζόν που πέρασε

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 18 Νοεμβρίου 2020 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους και  και έπειτα  μίλησε για τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπητού συναδέλφου  Κατσουλη Ιωάννη λέγοντας πως  ο κλάδος έγινε φτωχότερος με αυτήν την απώλεια και τηρήθηκε 1 λεπτού σιγή στη μνήμη του. Ο σύλλογος κατέθεσε αντί στεφάνου το ποσόν των 200 ευρώ στο «Χαμόγελο του παιδιού», όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος

Στην ολομέλεια ο κ. Imed Ben Hassine, παρουσίασε την εταιρεία Acropolis Animation and Events, ένας επιτυχημένος οργανισμός ψυχαγωγίας που εδρεύει στη Χερσόνησο και παρέχει show  και animation απο όλη την Ευρώπη.

Στην συνέχεια ο κ. Κ. Μαρκάκης, τουριστικός πράκτορας (Cretan Holidays) ενημέρωσε για προβλέψεις κρατήσεων για το 2021. Κατόπιν ο αερολιμενάρχης  Ηρακλείου κ. Πλιάκας μας μίλησε για την πορεία της φετινής σαιζόν και ενημέρωσε σχετικά με τα στατιστικά αεροδρομίων.

Έπειτα ο Γ.Γ κ. Σωμαράς ενημέρωσε τα μέλη για το διαδικτυακό σεμινάριο που προγραμματίζεται από κοινού με την Ένωση ξενοδόχων στις 10.12.20 με θέμα «The Hotel Marketing Masterclass Webinar Edition: Ξενοδοχειακό μάρκετινγκ και χρήση του διαδικτύου για αύξηση των απευθείας κρατήσεων».

 Ακολούθησε εκτεταμένη αναφορά εμπειριών εφαρμογής πρωτοκόλλων covid 19 απο τα μέλη και συζητήθηκε η ενεργοποίηση των ομάδων εργασίας για νέα συμπεράσματα και για τη βελτίωση των μέτρων κατά την ερχόμενη χρονιά.

 Επίσης αναφερθήκαμε για τις φυσικές καταστροφές που δέχθηκε πρόσφατα το νησί και αποφασίστηκε να σταλούν στην Περιφέρεια Κρήτης προτάσεις από τα μέλη για την βελτίωση υποδομών προς όφελος της κοινωνίας και του τουρισμού του νησιού.  Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ