Διακοπή στη δίκη του τεχνίτη ορθοπεδικού
Με αφορμή πρόβλημα υγείας του κατηγορουμένου
Πρόβλημα υγείας του κατηγορουμένου ήταν η αιτία για τη διακοπή σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, του τεχνίτη ορθοπεδικού. που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής κ. Μαρίνα Παναγιωτάκη: «Από τρίτο άτομο, σήμερα, γνωστοποιήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Λασιθίου κώλυμα υγείας του κατηγορουμένου, ο οποίος δεν εκπροσωπήθηκε από συνήγορο. Τελικώς, το Δικαστήριο διέκοψε την εκδίκαση και όρισε δικάσιμο αυτής, την 31η Οκτωβρίου του 2018».
Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή την υπόθεση αυτή, ξεκίνησε έρευνα για 5 περιπτώσεις ακόμη, για κοπέλες που πλέον είναι ενήλικες, και οι οποίες έχουν καταθέσει εναντίον του κατηγορούμενου, με αφορμή το δημοσίευμα του cretalive που διάβασαν ανηρτημένο στο διαδίκτυο, όταν η υπόθεση αποκαλύφθηκε.
- Αναστάτωση από την...ξεχασμένη κατσαρόλα
- Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις για δίπλωμα ταξί
- Β. Κεγκέρογλου: Η αποτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης οδήγησε τους αγρότες σε απόγνωση