Διανομή σχολικών ειδών στο δήμο Φαιστού
Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου
Ο Δήμος Φαιστού ενημερώνει τους δικαιούχους του ΚΕΑ - ΤΕΒΑ ότι την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 9:00 – 14:00 θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων του προγράμματος. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις Μοίρες, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, πρώην Σούπερ Μάρκετ Ένωσης. Θα δοθεί πακέτο σχολικών ειδών στους δικαιούχους που ήδη έχουν λάβει μήνυμα στο κινητό τους ( Οικογένειες με ανήλικα παιδιά ).
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά το ΑΜΚΑ ή το βιβλιάριο υγείας τους για την επιβεβαίωση του ΑΜΚΑ. Επίσης Αστυνομική ταυτότητα για τους ημεδαπούς και ταυτότητα ή Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.
Αν ο δικαιούχος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει οπωσδήποτε εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής.
Πληροφορίες :
Βοήθεια στο Σπίτι Μοιρών: 28920 - 22905
Βοήθεια στο Σπίτι Ζαρού: 28940 - 31861
Βοήθεια στο Σπίτι Τυμπακίου: 28920 – 52816
- Λ. Αυγενάκης: «Προβληματική η λειτουργία των ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας του Νομού Ηρακλείου»
- Αιτήσεις στο Δημόσιο ΙΕΚ για Βοηθούς Νοσηλευτών Γ.Ν. Χανίων
- Πάνω από 70 συλλήψεις στα αεροδρόμια της Κρήτης μέσα σε ... 6 ημέρες