Δικαίωση για τα μέτρα σε Ελαφονήσι, Μπάλο και Φαλάσαρνα για τους αυτοκινητιστές

Newsroom
Newsroom

Καταγγέλλουν «φοβερές καταστροφές στα αυτοκίνητα των επιχειρηματιών του κλάδου»

Νέα μέτρα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στο Ελαφονήσι, τον Μπάλο και τα Φαλάσαρνα λαμβάνονται από το Υπουργείο Περιββάλλοντος με υπουργική απόφαση που εξέδωσε.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Γραφείων Εκμισθώσεων Αυτοκινήτων αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι «Έπειτα από δικαστικούς αγώνες, προσφυγές στην εισαγγελική αρχή Χανίων, διαβουλεύσεις και συζητήσεις της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ με τον Δήμο Κισάμου και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αφού όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν φοβερές καταστροφές στα αυτοκίνητα των επιχειρηματιών του κλάδου, ο αγώνας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας δικαιώθηκε».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος δέχτηκε το αίτημα της Ομοσπονδίας, αλλά και τις προτάσεις των Δήμων Καντάνου –Σελίνου – και Κισάμου για την προστασία και ανάδειξη των περιοχών Μπάλος, Ελαφονήσι και Φαλάσαρνα και με υπουργική απόφαση αποφάσισε να προστατέψει και να αναδείξει τις περιοχές natura ΜΠΑΛΟΣ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ- ΚΑΙ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ .

Πιο συγκεκριμένα για τον Μπάλο εκτός των άλλων, υπάρχει πρόβλεψη για την λειτουργία δύο χώρων στάθμευσης 100 και 500 θέσεων.

Σε συνάντηση του προέδρου της Ομοσπονδίας, δύο φορές, με τον απερχόμενο και νυν υποψήφιο Δήμαρχο κ. Μυλωνάκη συμφωνήθηκε ότι μετά από την δημιουργία των χώρων στάθμευσης που όπως μας ενημέρωσε προβλέπετε στην είσοδο του δρόμου για τον Μπάλο, ο δήμος θα αναλάβει την μεταφορά των επισκεπτών με δικά του μέσα στον ΜΠΑΛΟ.

Ευελπιστούμε και ελπίζουμε οι υποσχέσεις αυτές να υλοποιηθούν από την επόμενη δημοτική αρχή του Δήμου Κισάμου και έτσι να μπει τέλος στο μαρτύριο των επιχειρηματιών του κλάδου.

Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται για να κερδίσεις χρειάζεται συνεχής αγώνας και σωστή μεθόδευση.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ