Δικάζονται σήμερα στο Αυτόφωρο οι συλληφθέντες για την επίθεση στο γραφείο Αυγενάκη

Δικάζονται σήμερα στο Αυτόφωρο οι συλληφθέντες για την επίθεση στο γραφείο Αυγενάκη

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας Ηρακλείου

Ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας στο Ηράκλειο οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση της επίθεσης στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και για αδικήματα του νόμου περί όπλων. Οι συλληφθέντες εξακολουθούν να κρατούνται και σήμερα Δευτέρα αναμένεται να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για έναν καθηγητή και έναν διδακτορικό φοιτητή, οι οποίοι λίγες ώρες μετά τη σύλληψή τους είχαν αρνηθεί τη σήμανση εμμένοντας στην αθωότητά τους. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο φέρεται να υποστηρίζει ότι τη χρονική στιγμή της επίθεσης στο γραφείο του υφυπουργού ο ίδιος ήταν στο σπίτι του και εργαζόταν διαδικτυακά, αποστέλλοντας e-mail για τη δουλειά του.

Από την πλευρά της αστυνομίας υποστηρίζεται ότι πέρα από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους υπάρχουν επιπλέον ευρήματα που ταυτοποιούν τους δύο συλληφθέντες με την επίθεση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ