Δήμος Μινώα: Διανομή οπωροκηπευτικών

Δήμος Μινώα: Διανομή οπωροκηπευτικών

Σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Ο Δήμος  Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ ότι  , στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD) θα προβεί στη διανομή οπωροκηπευτικών ειδών  (κρεμμύδια, μήλα, πατάτες) και παξιμαδιών .  

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24, την Πέμπτη 25 και την   Παρασκευή  26 Φεβρουαρίου   2021 και ώρα  08:30 π.μ – 13:30 μ.μ στο Εκθεσιακό Κέντρο  Αρκαλοχωρίου.  

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειας του , τα προϊόντα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο,  προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ. 

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας,  θα εφαρμόσει μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα  εναρμονιστεί σύμφωνα  με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και  2891023913 .στα πλαίσια του Προγράμματος Επισιτιστικής και 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ