Δολοφονία 79χρονης: "Κλειδί" στον εντοπισμό του συντρόφου της το σήμα του κινητού του

Δολοφονία 79χρονης: "Κλειδί" στον εντοπισμό του συντρόφου της το σήμα του κινητού του

Η άτυχη ηλικιωμένη, εκτιμάται πως ήταν νεκρή αρκετές ώρες πριν βρεθεί

Νεκρή ώρες πριν την αποκάλυψη της δολοφονίας, φαίνεται πως ήταν η 79χρονη, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Κυριακής στο Πασακάκι Χανίων.

Με βάση την εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο χρόνος θανάτου της ηλικιωμένης έγινε αρκετές ώρες πριν και ειδικότερα, από την Παρασκευή. Εκτιμάται μάλιστα ότι κατά τον ίδιο χρόνο φέρεται να έχει εξαφανιστεί και ο σύντροφός της ο οποίος και αναζητείται από τις αρχές. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 82χρονος εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω του το αυτοκίνητό του, ωστόσο το κινητό του δεν βρέθηκε και εικάζεται ότι το έχει μαζί του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, "κλειδί" για τον εντοπισμό είναι το σήμα από το κινητό του τηλέφωνο, καθώς οι Αρχές Ασφαλείας των Χανίων θα ζητήσουν τις επόμενες ώρες (Δευτέρα πρωί)  την συνδρομή της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, μήπως και έτσι μπορέσουν να εντοπίσουν το στίγμα του, συνεπώς και τον 82χρονο.

Όπως έγραψε και νωρίτερα το Cretalive, η υπόθεση της δολοφονίας δια στραγγαλισμού της 79χρονης που εντοπίστηκε νεκρή και καθήμενη σε καρέκλα εξελίσσεται σε θρίλερ. Από το πρωί της Κυριακής οπότε και αποκαλύφθηκε η ανθρωποκτονία, ο 82χρονος σύντροφος της παραμένει άφαντος με τις Αρχές να επικεντρώνουν τις έρευνες  στον εντοπισμό του καθώς φέρεται να αποτελεί πρόσωπο-κλειδί  στην υπόθεση.

Η αυτοψία στο σπίτι του εγκλήματος σε συνδυασμό με το πόρισμα του ιατροδικαστή δίνει μία πρώτη εικόνα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων για το τι μπορεί να συνέβη στην οικία των δύο ηλικιωμένων, όμως βασικό ζητούμενο παραμένει ο εντοπισμός του 82χρονου. Ο τελευταίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής ούτε σε στενό συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο προσπαθούσε εναγωνίως να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά πριν αλλά και μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της 79χρονης συντρόφου του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ανησύχησαν και φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού με τη βοήθεια κλειδαρά πήρε την πρωτοβουλία να μπει μέσα στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, ο 82χρονος ωστόσο δεν ήταν πουθενά. Το γεγονός ότι τόσες ώρες μετά δεν έχει δώσει σημεία ζωής-τουλάχιστον αυτή ήταν η ενημέρωση μέχρι πρότινος-επιτείνει το μυστήριο για τις συνθήκες υπό τις οποίες στραγγαλίστηκε η 79χρονη.

Ο χώρος του εγκλήματος αποκλείστηκε, εξερευνήθηκε εξονυχιστικά από την σήμανση ενώ κλήθηκαν για μία πρώτη κατάθεση κάποιοι ένοικοι και πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος μήπως και μπορέσουν να διαφωτίσουν την αστυνομική έρευνα ως το πιθανό κίνητρο της ανθρωποκτονίας. Τα ευρήματα πάντως φέρονται να δείχνουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ