Δολοφονία Κουνάλη: «χαίρομαι που μου πήραν DNA» υποστηρίζει ο 39χρονος

Newsroom
Newsroom

Εμφανίζεται βέβαιος ότι δεν υπάρξει ταύτιση με το γενετικό υλικό στα νύχια του θύματος

Το κρίσιμο αποτύπωμα που οδήγησε στην έκδοση εντάλματος και στην σύλληψη του 39χρονου για την υπόθεση της δολοφονίας του κτηνοτρόφου, Κώστα Κουνάλη, πριν από 17 χρόνια, είχε εντοπιστεί στο κάθετο πλαίσιο μίας από τις δύο πόρτες εισόδου της αγροικίας του θύματος, με φορά δακτύλου από έξω προς τα μέσα. Ο 39χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος την περίοδο εκείνη δεν ήταν ούτε  22 ετών, ισχυρίζεται ότι ούτε καν έχει πάει στο μέρος αυτό.

Αιτιολογεί την ύπαρξη του αποτυπώματος λόγω της δουλειάς του πατέρα του, ο οποίος κατασκεύαζε αλουμίνια, είχε συνεργασία με μέλη της οικογένειας Κουνάλη και είχε τοποθετήσει μία πόρτα στην αγροικία, στην κατασκευή της οποίας είχε συνδράμει ο γιος του, ο οποίος είχε απολυθεί πρόσφατα από τον στρατό. Την επίμαχη πόρτα την είχε τοποθετήσει ο πατέρας του 39χρονου με την συνδρομή στενού συγγενικού προσώπου του θύματος, όπως ισχυρίζεται.

Ο ίδιος πάντως εμφανίζεται βέβαιος ότι τα αποτελέσματα του DNA σε σχέση με το γενετικό υλικό που είχε ανιχνευθεί στα νύχια του δολοφονημένου κτηνοτρόφου θα είναι αρνητικά, δεν θα υπάρξει δηλαδή ταύτιση των δειγμάτων. Την ίδια ώρα η οικογένεια Κουνάλη, αν και φορτισμένη συναισθηματικά με τις εξελίξεις, τηρεί στάση αναμονής μέχρι να πάρει στα χέρια της επίσημες και τεκμηριωμένες απαντήσεις.


 

 

 

φωτογραφία ImageOnline

 

Δείτε επίσης

Δολοφονία Κουνάλη: "Η Αγία Παρασκευή θα βοηθήσει να αποδειχτεί η αλήθεια" - λέει η μητέρα του 39χρονου

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ