Δωρεά 4.000 λίτρων απολυμαντικού υγρού στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ηρακλείου

Δωρεά 4.000 λίτρων απολυμαντικού υγρού στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ηρακλείου

4.000 λίτρα απολυμαντικού υγρού εξασφάλισε από δωρεά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Ηρακλείου, προκειμένου οι αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών να έχουν στη διάθεσή τους τα απαραίτητα υλικά για την προστασία της υγείας των ίδιων και, κατ'επέκταση, των οικογένειών τους.

Σε σχετική ανακοίνωση η Ένωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

Σαν Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, αναγνωρίζοντας ότι τα μέτωπα για εμάς είναι πολλά και οι ανάγκες για υγειονομική κάλυψη ημών των ιδίων και κατ’ επέκταση της προστασίας των οικογενειών μας και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγάλες, εξασφαλίσαμε, από δωρεά, 4.000 λίτρα απολυμαντικού υγρού ιδανικό για οχήματα και κάθε είδους επιφάνεια, προκειμένου να διατεθούν σε όλες τις Υπηρεσίες της Δ.Α. Ηρακλείου.

Παράλληλα η Ένωση ευχαριστεί γνωστή απολυμαντική εταιρεία για την ανιδιοτελή δωρεά της, σημειώνοντας ότι "τέτοιες ενέργειες αποτελούν ελπιδοφόρα απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας. Ο αγώνας συνεχίζεται και σας ευχαριστούμε που σας έχουμε δίπλα μας και στηρίζετε έμπρακτα το έργο μας. Η κοινωνία μας έχει όλους ανάγκη. 

Η Ένωσή μας θα παραμείνει κοντά στους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ