Δώστε αίμα και ενημερωθείτε για τα βλαστοκύτταρα

Αύριο Σάββατο στο Ηράκλειο

Ο  Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας του εθελοντή αιμοδότη, και σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (Ε.Π.Σ.Η.), τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου (Σ.Δ.Π.Η.), το Κέντρο Αιμοδοσίας του ΒΠΓΝΗ, καθώς και την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνει  εθελοντική αιμοδοσία, αύριο Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, στο Αίθριο της  Λότζια ώρα 9:00πμ-1:00μμ., για να προσφέρουμε στΑΓΩΝΕΣ ΖΩΗΣ.

Επίσης ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, διοργανώνει το απόγευμα του Σαββάτου, 18:00-20:00  επιστημονική ανοικτή εκδήλωση με θέμα : "Βλαστοκύτταρα: αλήθειες και υπερβολές" στην αίθουσα Ανδρόγεω στις 18:00-20:00 μ.μ.

Θα δοθούν απαντήσεις για τα ερωτήματα που υπάρχουν γύρω από τα βλαστοκύτταρα και για την τράπεζα ομφαλικών βλαστοκυττάρων.

Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν μουσικά η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου (αιμοδοσία) και η Χορωδία ΙΩΝΙΑ ΑΗΔΩΝ (ομιλία για τα βλαστοκύτταρα)

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση