Δράσεις ενσυναίσθησης για τον αυτισμό

Newsroom
Newsroom

Στο Ρέθυμνο

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Ρεθύμνου και η θεατρική ομάδα “Ουρανοκατέβατοι” διοργανώνουν δράση ενσυναίσθησης και επίγνωσης για τον Αυτισμό.

Με αφορμή το μήνα Απρίλιο,που είναι αφιερωμένος στον Αυτισμό, διοργανώνουν δράσεις για την καλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα.

Η δράση θα περιλαμβάνει τραγούδια, διαδραστικά παιχνίδια από το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Ρεθύμνου, προβολή της ταινίας μικρού μήκους ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ - OUT OF THE BLUE, εικαστικές και βιωματικές δράσεις από τις συνεργάτιδες του Συλλόγου Πένυ Κορρέ και Φλώρα Ασουμανάκη.

Ακόμα, με αφορμή τα ανθρώπινα δικαιώματα η θεατρική ομάδα εφήβων του Συλλόγου “Ουρανοκατέβατοι”, θα παρουσιάσει τη mini performance “ΜΙΛΑ”, που αποτελεί εικαστική και θεατρική σύμπραξη με καθοδήγηση της Φλώρας Ασουμανάκη και Πένυς Κορρέ.


Οι δράσεις θα γίνουν στο Ρέθυμνο, στο στενό του Αγίου Φραγκίσκου, έξω από την περιηγητική λέσχη. την Τετάρτη 24 Απριλίου. Οι δράσεις ξεκινούν 17.00, η mini performance στις 19.00.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ