Δράσεις της ΚΝΕ Λασιθίου

Newsroom
Newsroom

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου.

H φεστιβαλική δραστηριότητα της Τ.Ο. της ΚΝΕ Λασιθίου Κρήτης, συνεχίζεται το Σάββατο 1 Οκτώβρη, 6μμ,στον Άγιο Νικόλαο, στο ανοιχτό γήπεδο Basket (ΕΟΤ-Πλαζ). Η δραστηριότητα επιδιώκει να αποτελέσει μία ηχηρή πολιτική – αθλητική παρέμβαση για τις ανάγκες των μαθητών που το επισκέπτονται καθώς και να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας και μαχητικότητας, ότι ο λαός και η νεολαία της περιοχής δεν θα χαρίσουν έναν «εύκολο» χειμώνα σε όσους τους καλούν να μείνουν απαθείς και να συμβιβαστούν με την ακρίβεια, τη φτώχεια και τους πολέμους.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τουρνουά Βasket 3x3, συζήτηση με τίτλο: “ Ο αθλητισμός ανάγκη και δικαίωμα της νεολαίας! Μην μένεις στην εξέδρα θεατής … Αγωνίσου!”.
Στον χώρο, οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον αθλητισμό, τα εμπόδια που βάζει το σύστημα σήμερα σε ένα νέο προκειμένου να αθληθεί, αλλά και την ανάγκη διεκδίκησης δωρεάν και αναβαθμισμένων χώρων αθλητισμού στην περιοχή και στα σχολεία, ενώ θα υπάρχουν επίσης εκθέσεις για τον αθλητισμό, ενάντια στα ναρκωτικά αλλά και βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής με παλιές και νέες εκδόσεις.
 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ