Δυο αδέρφια, μια γεώτρηση, μπαλτάς, κατσούνα και μηνύσεις

Δυο αδέρφια, μια γεώτρηση, μπαλτάς, κατσούνα και μηνύσεις

"Εγώ θα ανοίξω την γεώτρηση" - "Όχι εγώ θα ανοίξω την γεώτρηση" και... λίγο έλειψαν να "ανοίξουν" κεφάλια

Σε τραυματισμούς και αλληλομηνύσεις κατέληξε μια διαχρονική αντιπαράθεση για κτηματικές διαφορές, δύο αδερφών 50 και 48 ετών,  σε μεγάλο οικισμό του Δήμου Γόρτυνας, στο Ηράκλειο

Οι διαφορές τους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν επίκεντρο μια γεώτρηση για την οποία υπήρξε ένα ακόμα επεισόδιο το απόγευμα της Τρίτης. Από λεκτική, η αντιπαράθεση κατέληξε σε άγριο καυγά, στον οποίο μάλιστα τα δύο αδέρφια φέρονται να χρησιμοποίησαν ο ένας μπαλτά και ο άλλος κατσούνα!

"Εγώ θα ανοίξω την γεώτρηση" έλεγε ο ένας. "Όχι εγώ θα ανοίξω την γεώτρηση" απαντούσε ο δεύτερος και... λίγο έλειψαν να "ανοίξουν" κεφάλια! 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, ωστόσο η συνέχεια δόθηκε στην αστυνομία, με εκατέρωθεν μηνύσεις και σύλληψη και των δύο!

"Μην βγείτε από τα σπίτια σας μέχρι να δικαστείτε"! 

Οι δυο άνδρες οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, απ' όπου πήραν αναβολή και θα δικαστούν το πρωί της Πέμπτης. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τους τέθηκε όρος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης να μην πλησιάσουν ο ένας τον άλλο σε απόσταση 500 μέτρων!
Κάτι τέτοιο όμως, όπως επισημάνθηκε από τις δύο πλευρές είναι ανέφικτο καθώς τα σπίτια τους είναι το ένα δίπλα στο άλλο!
"Μην βγείτε τότε από τα σπίτια σας, μέχρι την εκδίκαση" ήταν η σύσταση από την Έδρα του Δικαστηρίου! 
Στο δικαστικό μέγαρο, οι δύο "αντιμαχόμενες" πλευρές πάντως, εμφανίστηκαν διατεθειμένες να ρίξουν τους τόνους της αντιπαράθεσης και να βρουν λύση στα προβλήματά τους "ενδοοικογενειακά"

 Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ