Δυσαρεστημένοι για τις θέσεις στάθμευσης μονίμων κατοίκων

Δυσαρεστημένοι για τις θέσεις στάθμευσης μονίμων κατοίκων

"Δεκάδες εργαζόμενοι της COSMOTE οι οποίοι πληρώνουμε Δημοτικά Τέλη, αποκλειόμαστε από το να έχουμε πρόσβαση σε αυτές τις θέσεις στάθμευσης."

Επιστολή στον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινό απέστειλαν οι υπάλληλοι της cosmote προκειμένου να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι αποκλείστηκαν από τις θέσεις στάθμευσης μονίμων κατοίκων του κέντρου.

Αναλυτικά η επιστολή  :      

 "Κύριε  Δήμαρχε,

Συγχαρητήρια  για  την  επανεκλογή  σας!

 Εκ μέρους των εργαζομένων του Ομίλου ΟΤΕ που εργαζόμαστε στο κέντρο  στα  καταστήματα  της  COSMOTE στα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ   στο   ΠΑΡΚΟ  ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ και  στο  ΤΕΧΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ  επι  της  οδού ΑΡΙΑΔΝΗΣ 6, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας σχετικά με την απόφαση σας  για  τον  αποκλεισμό  μας  από    τις θέσεις στάθμευσης των μονίμων κατοίκων του κέντρου του Ηρακλείου.

Δεκάδες εργαζόμενοι της COSMOTE  οι οποίοι πληρώνουμε  Δημοτικά   Τέλη, αποκλειόμαστε από το να έχουμε πρόσβαση σε αυτές τις θέσεις στάθμευσης.

Ηδη έχουμε  πληρώσει  αρκετές κλήσεις  στάθμευσης  των  10 €.

Αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα διότι αρκετοί εργαζόμενοι λόγω της φύσης της δουλειάς τους μετακινούνται  δύο φορές    την ημέρα.

Το εμπορικό κατάστημα της  COSMOTE είναι ανοιχτό πρωί και απόγευμα Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή οπότε πρέπει  να πληρώνουμε ιδιωτικό parking καθώς οι διαθέσιμες θέσεις πλέον είναι περιορισμένες και για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για αυτή την επιλογή ελλοχεύει ο κίνδυνος  διπλής    κλήσης  δηλ.  20   €  την  ημέρα.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψιν   το  αίτημα των  εργαζομένων  του  ΟΤΕ  και  να  μας  χορηγήσετε  μόνιμη  Κάρτα  Στάθμευσης  εντός  του ωραρίου της εργασίας μας.

Γνωρίζοντας  την  ευαισθησία  σας  ,πιστεύουμε ότι  θα  δώσετε  την  κατάλληλη  λύση  στο  πρόβλημά  μας .

 Σας ευχαριστούμε  εκ  των  προτέρων  και  αναμένουμε από το Δήμο τις κατάλληλες ενέργειες."

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ