Έφυγε από την ζωή ο Ηρακλής Καλογερόπουλος

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο στο Αλάγνι

Πλήρης ημερών έφυγε από την ζωή ο Ηρακλής Καλογερόπουλος, συνταξιούχος δάσκαλος και ιεροψάλτης, γόνος οικογένειας Μικρασιατών από το Αϊβαλί που ήρθαν πρόσφυγες στο Αστρίτσι, όπου και ο πατέρας του υπηρέτησε ως δάσκαλος για 30 χρόνια.

Ευτύχησε να αποκτήσει έναν γιο, τον Απόλλωνα, γνωστό δικηγόρο και επί πολλά χρόνια μέλος της Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Ο Ηρακλής Καλογερόπουλος είχε διατελέσει μέλος της Διοίκησης του Διδασκαλικού Συλλόγου Ηρακλείου καθώς και πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν.Ηρακλείου.
Η κηδεία θα γίνει στο Αλάγνι του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου από τις 10.30 το πρωί.

Το cretalive εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο Απόλλωνα Καλογερόπουλο και την μητέρα του Μαρίκα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση