Εγκαίνια για τα νέα γραφεία της Λέσχης Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών και Διασωστών Κρήτης

Εγκαίνια για τα νέα γραφεία της Λέσχης Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών και Διασωστών Κρήτης

Έγιναν και δύο ρίψεις Αλεξιπτωτιστών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Λέσχης Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών και Διασωστών Κρήτης, ημέρα Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, στην οποία έγιναν τα εγκαίνια και ο αγιασμός των νέων γραφείων και στη συνέχεια έλαβαν χώρα δύο ρίψεις Αλεξιπτωτιστών.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση:

Η πρώτη αναγνωριστική ρίψη ξεκίνησε στις 15:00 και έπειτα φτάσαμε στην προγραμματισμένη ρίψη λίγο μετά τις 18:30, προς τιμήν των Πεσόντων στην μάχη της Κύπρου κατά του Αττίλα το 1974.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν και είναι αρωγοί στην προσπάθεια μας ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, Αιδεσιμότατος Λαμπράκης Γεώργιος, εφημέριος Δαφνών, με τους συλλειτουργούς τον εφημέριο Ανωγίων Πατέρα Κεφαλογιάννη Ανδρέα και εφημέριο Αθανάτων Πατέρα Πεδιαδιτάκη Γρηγόριο να τελούν τον αγιασμό. Εκ μέρους του Υφυπουργού Αθλητισμού Αυγενάκη Λευτέρη, ο Παπαδάκης Νικήτας, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό. Επίσης χαιρετισμό απέστειλαν οι Βουλευτές, Ηγουμενίδης Νικόλαος (ΣΥΡΙΖΑ) και Βασίλης Κεγκέρογλου (ΠΑΣΟΚ). Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής της Μέρας 25 κ. Λογιάδης Γεώργιος, ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στην Λέσχη μας και ο Αντιδήμαρχος κ. Μαρίνος Παττακός, επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμο Ηρακλείου.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ