Εγκαινιάστηκε η πολυδιάστατη Έκθεση «Εκπαιδευτικοί εκτός τάξης»

Newsroom
Newsroom

Έκθεση των καλλιτεχνών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι την Παρασκευή 26 Απριλίου, από τις 19:00 έως στις 21:00, στο φουαγιέ της αίθουσας Μανόλης Καρέλλης, στο δημοτικό κτίριο της οδού Ανδρόγεω

Τη Δευτέρα 22 Απρίλιου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της πολυδιάστατης Έκθεσης με τίτλο: «Εκπαιδευτικοί εκτός τάξης», που διοργανώνεται από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, την Αντιδημαρχία Παιδείας, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου και υπό την αιγίδα του ομίλου UNESCO.

Μία έκθεση των καλλιτεχνών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι την Παρασκευή 26 Απριλίου, από τις 19:00 έως στις 21:00, στο φουαγιέ της αίθουσας Μανόλης Καρέλλης, στο δημοτικό κτίριο της οδού Ανδρόγεω. 

Στην έκθεση υπάρχουν έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας, ψηφιδωτών, κεραμικών, μικρογλυπτικής, φυσικών επιστημών, λογοτεχνικών και ποιητικών βιβλίων, παραμυθιών, μουσικών συνθέσεων και άλλων εικαστικών δημιουργιών. Παράλληλα με την έκθεση πραγματοποιούνται καθημερινά καλλιτεχνικά δρώμενα.


έκθεση εκπαιδευτικοί Ηράκλειο

έκθεση εκπαιδευτικοί Ηράκλειο

έκθεση εκπαιδευτικοί Ηράκλειο

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ