Είπαν κλάδεμα, εννοούσαν ... κόψιμο!

Είπαν κλάδεμα, εννοούσαν ... κόψιμο!

Τα δέντρα δεν είναι εστία μόλυνσης, αλλά ζωής! - ΄Δύο "στρατόπεδα" στη Λ.Αρχιεπισκόπου Μακαρίου

Για κλάδεμα ξεκίνησαν στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ... κόψιμο από τον πάτο άκουσαν τελικά οι περίοικοι! Κάποιοι συμφώνησαν, θεωρώντας ότι τα δύο αρμυρίκια στη συμβολή της Λ.Αρχιεπισκόπου Μακαρίου με την οδό Σακουλιέρηδων "βρωμίζουν"! Την ίδια στιγμή λίγο παραπέρα ... εγκαταλελειμμένο κτίριο και σκουπιδότοποι ξεφυτρώνουν από το πουθενά!

βλαντής

σκουπίδια

αρμυρίκια

Όπως επισημαίνει κάτοικος της περιοχής, στο Cretalive, οι περίοικοι και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας που κινητοποιήθηκε, πληροφορήθηκαν ότι ο σχεδιασμός προβλέπει την κοπή των δέντρων για τη δημιουργία πεζοδρομίου, ενώ ως επιχείρημα προς υποστήριξη του σχεδιασμού προβάλλεται ότι τα δέντρα αποτελούν ... εστία μόλυνσης. 

"Αν φροντιστούν σωστά δε λερώνουν. Και σίγουρα τα ποντίκια προτιμούν διάφορα άλλα σημεία στην περιοχή, εγκαταλελειμμένα κτίρια και άλλα, παρά ... την κουφάλα ενός δέντρου" - επισημαίνει καυστικά, κάτοικος της περιοχής. Παράλληλα σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο δεν αποτελεί μέρος διαδρομής, αλλά "τυφλό" και ως εκ τούτου τα δύο δέντρα ... δεν εμποδίζουν!

κουφάλα

αρχιεπισκόπου μακαρίου

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ