Εκδήλωση “Γιορτή Γυναίκας Κάθε Μέρα” από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνδιοργάνωση με το Women Do Business

Εκδήλωση “Γιορτή Γυναίκας Κάθε Μέρα” από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνδιοργάνωση με το Women Do Business

Η ενδυνάμωση, εξάλλου, αποτελεί έναν από τους τέσσερις πυλώνες της οργάνωσης, μαζί με την εκπαίδευση, τη δικτύωση και καθοδήγηση (mentoring).

Η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας (ΠΕΠΙΣ), το Αυτοτελές Γραφείο Ισότητας, σε συνεργασία με την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “Women Do Business”, διοργανώνουν μία ξεχωριστή δια ζώσης εκδήλωση στο Ηράκλειο της Κρήτης με στόχο την ενδυνάμωση και παρακίνηση! Η ενδυνάμωση, εξάλλου, αποτελεί έναν από τους τέσσερις πυλώνες της οργάνωσης, μαζί με την εκπαίδευση, τη δικτύωση και καθοδήγηση (mentoring).

Την Πέμπτη, 24 Μαρτίου και ώρες 18:00-21:00 στο Rotonda Private Hall (πάνω όροφος Talos Center) δύο μοναδικές γυναίκες πρότυπα, θα μοιραστούν την δική τους ιστορία, τον κόπο και την προσπάθειά τους, τα εμπόδια και τις δυσκολίες που πιθανώς συνάντησαν, το πώς τα ξεπέρασαν και τι τις παρακινεί να συνεχίζουν και να εξελίσσονται, εμπνέοντας και παρακινώντας το κοινό.

Επίσης, 2 ακόμα ομιλητές, ξεχωριστοί για την πορεία και με την ιδιότητα τους, θα μας μιλήσουν για το ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία μας, πιθανές προκαταλήψεις και στερεότυπα που αντιμετωπίζουν καθώς και ποια η δύναμη της γυναίκας και γιατί αξίζει να είμαστε συμπεριληπτικοί.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας για την εκδήλωση εδώ !

Λόγω μέτρων ασφαλείας και περιορισμένων θέσεων θα δοθεί σειρά προτεραιότητας σε όσες-ους έχουν κάνει ηλεκτρονική προεγγραφή.

Στο τέλος, 21.00 με 22.00, θα υπάρχει δυνατότητα γνωριμίας και δικτύωσης (networking), με τη συνοδεία ποτού και finger food.

Αυτή η εκδήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, έχει ως στόχο να θέσει τα θεμέλια προκειμένου μια γυναίκα να υλοποιήσει τα όνειρά της και να συνειδητοποιήσει την αξία και τις δυνατότητές της!

Το Women Do Business, προάγει την Ισότητα των Φύλων και την γυναικεία επιχειρηματικότητα. Έπειτα από τις προηγούμενες επιτυχημένες δια ζώσης εκδηλώσεις της Οργάνωσης, η οποία έχει υποστηρίξει σε ενάμιση χρόνο 1378 γυναίκες και παράλληλα 8 νέες επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει μέσα από τις Ακαδημίες της, συνεχίζει το έργο για μία κοινωνία περισσότερο συμπεριληπτική.

Τέλος, για όσες και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην βραδιά, αλλά δεν βρίσκονται στην Κρήτη η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε Live Streaming.

 

*Επισημαίνεται ότι η Google Form δεν αφορά συγκεκριμένης κράτηση θέσης, αλλά την δήλωση συμμετοχής.

* Ώρα προσέλευσης: 17:30.

* Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία μέτρα ασφαλείας.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ