Εκδήλωση στον Κρουσώνα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης

Newsroom
Newsroom

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Δρ. Χαράλαμπος Φασουλάς, πρόεδρος του ΔΣ του Γεωπάρκου Ψηλορείτη

Εκδήλωση για την ημέρα της Γης διοργανώνεται την Κυριακή 21 Απριλίου στον Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου. Στη σχετική ανακοίνωση του Γεωπάρκου Ψηλορείτη επισημαίνονται τα εξής:

"Γιορτάζουμε την ημέρα τη Γης, υμνούμε την Κρητική Φύση στον Κρουσώνα Μαλεβιζίου το απόγευμα της Κυριακής 21 Απριλίου 2024.

Θα μας μιλήσει για το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Ψηλορείτη, τη γεωποικιλότητα  της περιοχής, τα απολιθώματα του Ψηλορείτη και την αξία των τοπικών προϊόντων, ο Χαράλαμπος Φασουλάς (δρ. Πανεπιστημίου Κρήτης & πρόεδρος του ΔΣ του Γεωπάρκου) ώρα 6.30 μ.μ στην αίθουσα της ενορίας, πλατεία Αγ. Τριάδας.

Νωρίτερα θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικές δραστηριότητες/ παιχνίδια σχετικά με τη ρύπανση και την ανακύκλωση από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Μειώνω- Επαναχρησιμοποιώ- Ανακυκλώνω" του Γεωπάρκου, ενώ όλη η εκδήλωση θα ξεκινήσει με δρώμενο που θα παρουσιαστεί από τα παιδιά του Κρουσώνα!

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Ψηλορείτη και τους Συλλόγους Γονέων Σχολείων Κρουσώνα: Γυμνασίου- Λυκείου, 1ου & 2ου Δημοτικών, 1ου & 2ου Νηπιαγωγείων, παιδικός σταθμός, τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Κρουσώνα και υποστηρίζεται από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ηρακλείου ΑΡΕΤΟΥΣΑ".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ