Εκδρομή στο νότιο Ρέθυμνο με τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Ηρακλείου

Εκδρομή στο νότιο Ρέθυμνο με τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Ηρακλείου

Την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Μία από τις ωραιότερες παραλιακές ακτογραμμές της Κρήτης,θα περπατήσουμε με το Φυσιολατρικό Σύλλογο Ηρακλείου και θα κολυμπήσουμε την Κυριακή στις 27-9-2020.

Θα μεταβούμε στο νότιο παραλιακό μέτωπο του ν.Ρεθύμνου.

Η πορεία μας πάνω στο κύμα του γιαλού,πάνω στην άμμο,θα ξεκινήσει από την παραλία Πρέβελη. Με ανατολική πορεία θα περάσουμε αρκετές παραλίες, με τις πιο γνωστές Αγία ΦωτεινήΛίγκρεςΤριόπετραΑλατσόγκρεμνος (Αμμόλοφοι) και θα καταλήξουμε στην παραλία του Αγίου Παύλου. Εδώ υπάρχει ταβέρνα και αναλόγως την ώρα που θα φθάσουμε θα πράξουμε.Επίσης κατά την πορεία μπορούμε να προμηθευόμαστε νερό από τις τρείς ταβέρνες που θα συναντήσουμε κατά διαστήματα.

Το μήκος της πορείας είναι 14-15 χλμ, με τα 10χλμ περίπου να είναι πάνω στην άμμο και τα υπόλοιπα σε χωματόδρομο και λίγο μονοπάτι.

Ω.Π. 5:30 Β.Δ. 1

Όσοι επιθυμούν μπορούν να περπατήσουν από την Πρέβελη μέχρι την Τριόπετρα και στην συνέχεια με το λεωφορείο για τον Αγ.Παύλο.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να περπατήσουν από την Τριόπετρα (στην οποία θα μεταβούν με το λεωφορείο και θα κάνουν το μπάνιο τους εκεί,περιμένοντας την ομάδα) μέχρι τον Άγιο Παύλο.Το περπάτημα Πρέβελη-Τριόπετρα είναι πολύ μεγαλύτερο από το Τριόπετρα - Άγιος Παύλος.

Φοράμε μάσκα μέσα στο λεωφορείο και τηρούμε τα μέτρα προστασίας της υγείας μας και των συνοδοιπόρων μας.

Αρχηγός: Αλέξης Εμμανουήλ τηλ: 6942289098

Αναχώρηση: 07:30"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ