Έκκληση από θύμα τροχαίου εγκατάλειψης: Αν ξέρετε κάτι βοηθήστε μας!

Έκκληση από θύμα τροχαίου εγκατάλειψης: Αν ξέρετε κάτι βοηθήστε μας!

Ασυνείδητος οδηγός τραυμάτισε δύο άτομα ενώ ένα τρίτο άτομο το έριξε σε χαντάκι!

Την άσχημη εμπειρία του που είχε χτες ένας αναγνώστης μας, μετέφερε στο cretalive ζητώντας παράλληλα βοήθεια από οποιονδήποτε είδε κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη της ταυτότητας εκείνου που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του ίδιου και της φίλης του.

Όπως μας περιέγραψε εκινείτο με τη μηχανή του μαζί με τη φίλη του, στο Γιόφυρο όταν είχε έναν διαπληκτισμό με έναν οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου, παλιό Πεζό 106, πιθανότατα πρασίνου χρώματος. Στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε προς το δίκυκλο ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητο χτυπώντας το μηχανάκι με αποτέλεσμα να τους ρίξει στο έδαφος και να επιταχύνει.

Από την πτώση της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά ο ίδιος στην κλείδα, ενώ συντριπτικά κατάγματα στον αγκώνα υπέστη η φίλη του. Ένας διερχόμενος οδηγός που είδε το συμβάν τους πήρε από πίσω ζητώντας από τον οδηγό να σταματήσει αλλά εκείνος έριξε με την ίδια μέθοδο και τον άλλο οδηγό στο χαντάκι!

Το ζευγάρι το μόνο που συγκράτησε ήταν τα τρία γράμματα της πινακίδας ( ΗΡΟ) και ζητά πληροφορίες για να φτάσουν στην ταυτότητα του οδηγού, που συμπεριφέρθηκε με τέτοιο εγκληματικό τρόπο. Τα θύματα του τροχαίου έδωσαν όλες τις πληροφορίες στην Τροχαία Ηρακλείου η οποία κινείται για τη συλλογή στοιχείων, ωστόσο ζητούν και τη βοήθεια των αναγνωστών μας, εάν είδαν κάποιοι ή έχουν υπόψιν τους το συγκεκριμένο οδηγό να τηλεφωνήσουν στην Τροχαία και να δώσουν τις πληροφορίες τους!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ