Έκκληση Φασομυτάκη για χρήση μάσκας

Έκκληση Φασομυτάκη για χρήση μάσκας

Τι λέει ο αντιδήμαρχος Φαιστού, που νόσησε και ο ίδιος

Το δικό του μήνυμα προς τους αρνητές του Κορονοιού και χρήσης μάσκας στέλνει ο αρμόδιος για θέματα Υγείας Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαίστου Γιάννης Φασομυτάκης. 

Ο Αντιδήμαρχος, ο οποίος νόσησε με βαριάς μορφής κορούνδιο και παρέμεινε κλινήρης για 40 ημέρες προτρέπει παιδία, γονείς και κυρίως εφήβους να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα της χρήσης μάσκας και να κατανοήσουν πως η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί ουσιαστική πράξη συλλογικής ευθύνης απέναντι στο σύνολο της κοινωνίας και τα συγγενικά τους πρόσωπα. Την ίδια στιγμή, ο Αντιδήμαρχος καλεί όλους τους πολίτες να προσχωρούν σε ορθή χρήση μάσκας, γνωρίζοντας από την εμπειρία του πως η σωστή χρήση αποτελεί το κύριο όπλο απέναντι στην εξάπλωση του Ίου. 

Ο Γιάννης Φασομυτάκης επίσης, εξαίρει τις προσπάθειες του Σταυρού Αρναουτάκης και της Περιφερείας Κρήτης, η οποία και πρόσφερε 54.000 μάσκες, 1.000 αντισηπτικά, 20 αναπνευστήρες τελευταίας τεχνολογίας  στα νοσοκομεία της Κρήτης και 1 εκατομμύριο ευρώ στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, με σκοπό την ενίσχυση των δόμων και στήριξη υγειονομικών αναγκών στον αγώνα κατά του Κορωναιού.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ