Εκλογές Οικονομικού Επιμελητηρίου: Συγχαρητήρια από Αυγενάκη και Σενετάκη

Newsroom
Newsroom

Για την επικράτηση της ΔΗ.ΚΙ.Ο

Τα συγχαρητήρια του για την επιτυχία της ΔΗ.ΚΙ.Ο στις Εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης:

«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την Πανελλαδική πρωτιά της παράταξης «ΔΗ.ΚΙ.Ο», στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος που διεξήχθησαν χθες, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους της παράταξης Πανελλαδικά, και ιδιαίτερα στους υποψήφιους συντοπίτες μου του Παραρτήματος Ανατολικής Κρήτης. Η πρωτιά τους αντικατοπτρίζει, όχι μόνο την ανανέωση της εμπιστοσύνης των Οικονομολόγων του τόπου μας στα πρόσωπά τους, αλλά και την αφοσίωσή τους σε ένα δραστήριο ΟΕΕ, που θα συνεχίζει να διαδραματίζει τον σημαίνοντα θεσμικό του ρόλο ως σύμβουλος και αρωγός της Πολιτείας.

Τους εύχομαι από καρδιάς να επιτελέσουν το έργο τους με αίσθημα ευθύνης, ακολουθώντας καινοτόμες πρακτικές για την επίλυση των προβλημάτων του τομέα τους».

Δήλωση Υφυπουργού Ανάπτυξης Μ. Σενετάκη

Με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου, κ. Μάξιμος Σενετάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Η σκληρή δουλειά της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων σε συνδυασμό με την συνέπεια και την αποτελεσματικότητα του Προέδρου του ΟΕΕ, Κωνσταντίνου Κόλλια, οδήγησαν στο νικητήριο αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες τους αναγνωρίστηκαν από το σύνολο των οικονομολόγων. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. 

Θερμά συγχαρητήρια και στα στελέχη της ΔΗΚΙΟ για την πρωτιά της στη νέα Τοπική Διοίκηση στο Ηράκλειο. Η καλή δουλειά και χρηστή διοίκηση ανταμείβονται”.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ