Εκλογές στον Σύνδεσμο Λογιστών και Υπαλλήλων ιδιωτικών επιχειρήσεων Ρεθύμνου

Εκλογές στον Σύνδεσμο Λογιστών και Υπαλλήλων ιδιωτικών επιχειρήσεων Ρεθύμνου

Στην σχετικη ανακοίνωση αναφέρεται: 

"Σας καλούμε να πάρετε μέρος ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ  του Σωματείου μας , που θα γίνουν     ΤΗΝ     ΔΕΥΤΕΡΑ ,   ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ ,   2 ,   3    ΚΑΙ   4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2020,  και ώρες   2 μ.μ. έως 10 μ.μ. ,  στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του  Εργατικού Κέντρου  Ρεθύμνου,  για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου,  Ελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων   για   το   Εργατικό   Κέντρο   Ρεθύμνου   και   την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων   Ελλάδας .

Αιτήσεις υποψηφιότητας για όλα τα παραπάνω ΄Οργανα ,  θα γίνονται δεκτές καθημερινά  , από τις 27-10-2020   ημέρα  ΤΡΙΤΗ     και ώρα 11 π.μ. έως 1 μ.μ.   στο γραφείο του Σωματείου μας , μέχρι τις 29-10-2020  ημέρα  ΠΕΜΠΤΗ     και ώρα 10 π.μ.  12  π.μ. ,  ώρα λήξη υποβολής υποψηφιοτήτων και ανακήρυξης υποψηφίων ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ .

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για να πάρετε μέρος στις εκλογές του Σωματείου , πρέπει την ημέρα που θα ψηφίσετε , να έχετε μαζί σας το βιβλιάριο ασθενείας του Ι.Κ.Α. ,    και την Αστυνομική σας Ταυτότητα .

Σε περίπτωση που δεν έχετε βιβλιάριο ασθενείας ΙΚΑ να έχετε μαζί σας το Α.Μ.Κ.Α , ΤΟ Α.Φ.Μ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΙΚΑ  ( Α.Μ.Α.) , προκειμένου να σας εκδώσουμε ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ". 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ