Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Λαϊκό Φροντιστήριο

Newsroom
Newsroom

Με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 29 Ιανουαρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. στο σχολικό συγκρότημα του Κουμπέ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λαϊκού Φροντιστηρίου με τη στήριξη και συμβολή του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, της Ένωσης Γονέων και των άλλων ταξικών Σωματείων των Χανίων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, εκ μέρους των Σωματείων, χαιρετισμό απηύθυνε η Χαλακατεβάκη Μαριάντζελα η οποία τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης των εργαζομένων στα Σωματεία καλύτερους όρους εργασίας και ποιότητας ζωής για την εργατική-λαϊκή οικογένεια. Από τη μεριά της Ένωσης Γονέων η Νταγκουνάκη Αργυρώ ανέφερε πως "μόνο μέσα από τον οργανωμένο αγώνα, στο Γονεϊκό Κίνημα, θα διεκδικήσουμε δημόσια δωρεάν παιδεία χωρίς όρους και προϋποθέσεις".

Παράλληλα μαθητές και μαθήτριες του Λαϊκού Φροντιστηρίου καθώς και οι γονείς τους χαιρέτησαν, για άλλη μία φορά, την πρωτοβουλία αυτή και δήλωσαν ότι "στις μέρες μας είναι σημαντικό να ζυμώνεται η συνείδηση των παιδιών με τις αρχές της αλληλεγγύης και της διεκδίκησης για ένα καλύτερο αύριο όπου η Παιδεία θα ανήκει σε όλο τον λαό".

Την πίτα έκοψε το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Τσαγκαράκη Χριστίνα, ενώ η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ κέφι για αρκετή ώρα μετά.

Τα Σωματεία, η Ένωση Γονέων, οι καθηγητές, τα παιδιά, όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές, να ανταλλάξουν σκέψεις και προβληματισμούς. Τελειώνοντας  το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο διάστημα στις τάξεις, ‘’γιατί η γνώση είναι δύναμη’’, στους δρόμους για όμορφους αγώνες αλλά και σε εκδηλώσεις όπως η σημερινή οι οποίες αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το σύνθημα: “Ένας για όλους και όλοι για έναν’’ 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 

 

 


 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ