Έκρυβε στην αποθήκη 710.000 ευρώ και όπλα!

Έκρυβε στην αποθήκη 710.000 ευρώ και όπλα!

Διερευνάται η προέλευση των χρημάτων - Τί υποστηρίζει η πλευρά του 55χρονου

710.000 ευρώ βρέθηκαν την Τετάρτη σε μία μικρή αποθήκη, στο Ηράκλειο, δίπλα στο σπίτι ενός 55χρου άντρα, ελεύθερο επαγγελματία.

Για τον συγκεκριμένο άντρα, με καταγωγή από Μυλοπόταμο, οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου είχαν πληροφορίες για κατοχή παράνομου οπλισμού και μετά από την έρευνα στο σπίτι του αλλά και στο αποθηκάκι, βρήκαν - μεταξύ άλλων  - και τέσσερα πιστόλια. 

Η αστυνομική επιχείρηση που έγινε στο σπίτι που διατηρεί ο άντρας είχε στόχο να διαπιστωθεί η κατοχή οπλισμού και έκπληκτοι οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στα χρήματα! 

Η αστυνομία διερευνά τώρα την προέλευση των χρημάτων και το νόμιμο της κατοχής ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή και άλλων αρχών - οικονομικών  - για να διαπιστωθούν "κινήσεις" των χρημάτων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. 

Με εντολή εισαγγελέα διατάχθηκε η περαιτέρω προανάκριση για την υπόθεση από την Ασφάλεια Ηρακλείου που σχημάτισε και τη δικογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το νόμιμο της κατοχής των χρημάτων. 

Τί υποστηρίζει η πλευρά η 55χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του 55χρονου υποστηρίζεται ότι υπάρχουν τα παραστατικά που δικαιολογούν απόλυτα τη νομιμότητα των χρημάτων που βρέθηκαν ενώ επισημαίνεται ότι υπάρχει και παραστατικό ανάληψης τεράστιου χρηματικού ποσού την περίοδο της κρίσης 

Υποστηρίζεται επίσης ότι οι πλούσιες επαγγελματικές δραστηριότητες που έχει αναπτύξει ο 55χρονος δικαιολογούν απόλυτα την κατοχή αυτών των χρημάτων. 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ